ΑΣΤΕΡΑΣ - Άρης 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε μέχρι το τέλος για τη νίκη απέναντι στον Άρη, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά έμεινε στο 1-1 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Άρης 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 13', όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Velez από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε και κατάφερε να βρει την ισοφάριση νωρίς. 

 

O Iglesias κράτησε την μπάλα κοντά στην περιοχή του Άρη, ο Marc Fernandez επωφελήθηκε από την κόντρα και με το δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-1. 

 

Το παιχνίδι στην υπόλοιπη διάρκειά του είχε ποδοσφαιρικό πείσμα και μεγάλη προσπάθεια για το δεύτερο γκολ. Το σουτ του Marc Fernandez στο 31' πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ο ίδιος παίκτης στο 51' είχε ένα καλό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω. 

 

Η μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη για τον ΑΣΤΕΡΑ χάθηκε στο 71' όταν το εξ' επαφής σουτ του σκόρερ του κόντραρε στο κεφάλι αντιπάλου και ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση για την εστία. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Suarez, Iglesias, Munafo (64' Borja Fernandez), Marc Fernandez (90' Valiente), Deletic, Regis (78' Riera), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close