89 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

Δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου με αφορμή τη συμπλήρωση 89 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου:

89 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ: ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μας συμπληρώνει 89 χρόνια ιστορίας, σε μία διαδρομή γεμάτη μνήμες, γεμάτη προσπάθεια και γεμάτη από στιγμές που έχουν χαραχθεί στην καρδιά και την ψυχή χιλιάδων ανθρώπων. 

Η παρουσία των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη, οι οποίοι άλλαξαν την πορεία της ιστορίας του συλλόγου, εγγυάται τη συνέχεια. Με ακόμη πιο σπουδαίες στιγμές, με ακόμη πιο σημαντικές κατακτήσεις, αλλά ταυτόχρονα και με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και ευθύνη από όλους μας για το μεγαλείο του ΑΣΤΕΡΑ μας. 

Η συγκυρία είναι δύσκολη για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Θα την ξεπεράσουμε. Διότι όλοι μαζί ενωμένοι γινόμαστε πιο δυνατοί. Με αυτή τη φιλοσοφία πορεύτηκε ο ΑΣΤΕΡΑΣ αυτά τα 89 χρόνια και με τη βοήθεια όλων των φιλάθλων μας, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. 

Με νίκες, επιτυχίες, με καλές και κακές στιγμές, αλλά αδιαπραγμάτευτα στοιχεία το αθλητικό ήθος, την περηφάνια μας και την κοινωνική ευθύνη του ΑΣΤΕΡΑ μας. 

89 χρόνια και συνεχίζουμε. 

Κοιτάζοντας ψηλά, ακολουθώντας τον δικό μας δρόμο! 

Η ιστορία έχει αρχή, δεν έχει τέλος!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΣ!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close