Α.Ε.Λ. - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2: Η ανάλυση του αγώνα

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη και μάλιστα με ανατροπή σκορ πέτυχε ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην πρεμιέρα των play out. Με σκόρερ τους Barrales και Luis Fernandez επικράτησε με 2-1 της Α.Ε.Λ. στο AELFC Arena.

Α.Ε.Λ. - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες για τις δύο ομάδες. Στην ουσία όλα έγιναν στα τελευταία λεπτά... 

 

Στο 42' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Milosavljevic μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στις καθυστερήσεις ο ΑΣΤΕΡΑΣ ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι του Barrales, το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή. 

 

Μάλιστα ο σκόρερ του ΑΣΤΕΡΑ στον πανηγυρισμό του σήκωσε τη φανέλα του Iglesias, αφιερώνοντας το γκολ στον αρχηγό για την περιπέτεια υγείας που πέρασε. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε το προβάδισμα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Luis Fernandez στο 55'. Στο 66' το διαγώνιο σουτ του Munafo έφυγε άουτ, ενώ στο 74' εκείνο του Riera κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε κάποιες καλές στιγμές και στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τον Sito και κυρίως με το σουτ του Borja Fernandez στο δοκάρι καταφέρνοντας μέχρι το τέλος να κρατήσει τη νίκη με 2-1.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Matrcardi, Munafo (84' Borja Fernandez), Valiente, Deletic (62' Riera), Marc Fernandez (61' Sito), Luis Fernandez (69' Regis), Barrales (85' Jauregi)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close