ΑΣΤΕΡΑΣ-Πανιώνιος: Η συνέντευξη Τύπου (video)

Μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο, ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου. 

ΑΣΤΕΡΑΣ-Πανιώνιος: Η συνέντευξη Τύπου (video)

Οι δηλωσεις

Για το παιχνίδι: "Ήταν άλλο ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε και κατά πόσο αφομοιώνονται και βγαίνουν στο γήπεδο. Πιστεύω πώς η ομάδα ήταν πολύ καλά αμυντικά, καλύτερα από προηγούμενα παιχνίδια, είχε καλή μετάβαση στο χάσιμο της μπάλας και έπαιζε πιο άμεσα από τους προηγούμενους αγώνες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχτούμε ελάχιστες φάσεις από τον αντίπαλο μας.

Επιθετικά ήμασταν πιο φτωχοί από προηγούμενα παιχνίδια και δη από αυτό με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό οφείλεται και στη μεγάλη συγκέντρωση και συσπείρωση των παικτών της αντιπάλου ομάδας πίσω από το κέντρο, που δεν μας έδωσε τους χώρους εκείνους ώστε να βγάλουμε κάποιες φάσεις παραπάνω.

Η ομάδα είχε υπομονή, έψαξε το γκολ, ήρθε το πρώτο, έψαξε και δεύτερο. Το πρόσημο είναι θετικό για μία ακόμα φορά, αλλά πρέπει να αλλάξουμε λίγο το ρυθμό μας. Θεωρώ ότι το ζητούμενο αυτή την περίοδο είναι να φρεσκαριστεί και να φορμαριστεί η ομάδα, αφού είναι ακόμα βαριά τα πόδια των παικτών. Να ελευθερωθούμε λίγο, να έχουμε μεγαλύτερη έκρηξη, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση μας".

Για το αν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα: "Υπάρχει μία κατεύθυνση στο μυαλό όλου του προπονητικού τιμ, όσον αφορά κάποια παιδιά που είναι πιο κοντά. Δεν υπάρχουν καταληκτικές αποφάσεις ακόμα, έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας. Όπως είναι φυσιολογικό, φτάνοντας στο τέλος της προετοιμασίας, πρέπει να κατασταλάξεις σε μία 14-15άδα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι πιο κοντά στο να ξεκινήσουν το φετινό μαραθώνιο".

Για το αν η τακτική του Πανθρακικού στην πρεμιέρα, θα είναι εφάμιλλη με του Πανιωνίου: "Χωρίς να είμαι βέβαιος, ο Πανιώνιος ήρθε να κάνει ένα παιχνίδι εφάμιλλο του αγώνα που έχει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Στάδιο Καραϊσκάκη, οπότε μέσα στο μυαλό του είχε ένα μοντέλο παρόμοιο με αυτό που σκέφτεται να παρουσιάσει. Ενδεχομένως, γιατί δεν είμαι εγώ προπονητής του Πανιωνίου. Το παιχνίδι στην Κομοτηνή είναι εντελώς διαφορετικό, από τη φύση και τη δομή του σαν αγώνας. Ο αντίπαλος μας είναι γηπεδούχος, φυσικά και θα ψάξει το γκολ, θα ψάξει τη νίκη και πιστεύω πώς θα παίξει πιο επιθετικά".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close