Ξάνθη - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 2-1 και στην έδρα της Ξάνθης και μια αγωνιστική πριν το τέλος εξακολουθεί να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των play out. 

Ξάνθη - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ σκόραρε νωρίς και είχε κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Μόλις στο 6'  ο Sito έκανε την σέντρα και ο Regis με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

 

Στο 16' οι ίδιοι παίκτες συνεργάστηκαν, αλλά το πλασέ του σκόρερ αυτή τη φορά πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 19' ο Τασουλής βρέθηκε τετ α τετ από πλάγια θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις το σουτ του Borja Fernandez μέσα από την περιοχή ήταν άστοχο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η κεφαλιά του Sito στο ξεκίνημα έφυγε αουτ, ενώ στο 56' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Λισγάρα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, όμως, συνέχισε να παλεύει για τη νίκη. Στο 61' το σουτ του Riera ήταν άστοχο, αλλά στο 85' ήρθε το γκολ της νίκης.

Ο Luis Fernandez εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που καταλογίστηκε στην ανατροπή του Ali Baba μέσα στην περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Munafo, Borja Fernandez, Regis, Sito (64' Bellocq), Riera (83' Ali Baba), Luis Fernandez (90'±1' Alagbe) 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close