ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έμεινε στο 1-1 με την Λαμία στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 7η και τελευταία αγωνιστική των play out και κατέκτησε την πρώτη θέση, παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα από τις 14 της Super League στους αγώνες κατάταξης. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ άνοιξε το σκορ στο 18'. Ο Riera έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Regis από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 45' το σουτ του Regis έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Στο πρώτο 45λεπτο ο Παπαδόπουλος χρειάστηκε να κάνει δύο επεμβάσεις. 

Ο Barrales με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο απείλησε στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή ήταν άστοχο. Οι φιλοξενούμενοι στο 50' κατάφεραν να ισοφαρίσουν, με σουτ του Bianconi μέσα από την περιοχή. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε και προσπάθησε για το δεύτερο γκολ. Στο 70' το σουτ του Riera μέσα από την περιοχή κόντραρε, ενώ στο 71' η κεφαλιά του Αντζουλά από την εκτέλεση κόρνερ έφυγε άουτ. Οι κιτρινομπλέ συνέχισαν να πιέζουν και στο 76' στο σουτ του Regis η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 87' ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε νέα ευκαιρία, αλλά το σουτ του Riera έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τζίμας δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Borja Fernandez, Bellocq, Regis, Sito (83' Τζίμας), Riera, Ali Baba (46' Barrales)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close