ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του τερματοφύλακα, Φώτη Ψεύτη στην ιταλική ομάδα Milan.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο τερματοφύλακας Φώτης Ψεύτης παραχωρείται στην Milan με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και οψιόν αγοράς από την ιταλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Ευχόμαστε στον Φώτη καλή επιτυχία σε αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

"Κάθε ποδοσφαιρική εξέλιξη για τα παιδιά των Ακαδημιών μας, αποτελεί για εμάς στιγμή υπερηφάνειας και επιβεβαίωσης για τη δουλειά που γίνεται στο οικοδόμημα του ΑΣΤΕΡΑ, από τις βάσεις μέχρι την κορυφή του.

Η συμφωνία μας με μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως η Milan έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από συνεργασίες του ΑΣΤΕΡΑ με κορυφαία ποδοσφαιρικά clubs της Ευρώπης. Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο!

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην ίδια κατεύθυνση, να εμπιστευόμαστε τα τμήματα υποδομής μας και να καμαρώνουμε τα δικά μας παιδιά να γίνονται οι πρεσβευτές του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη.  

Ευχόμαστε στον Φώτη να πραγματοποιήσει κάθε ποδοσφαιρικό του όνειρο κι εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε με χαρά την εξέλιξή του". 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΨΕΥΤΗ

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό που μου συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες. Νιώθω ευλογημένος, έχω συναισθήματα που δύσκολα μπορούσα να φανταστώ ότι θα νιώσω. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για αυτή την ευκαιρία. Πολύ περισσότερο θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλες αυτές τις ώρες δουλειάς των ανθρώπων του με εμένα. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω όλους όσους κόπιασαν για να βάλουν τις βάσεις προκειμένου να κάνω αυτό το άλμα καριέρας.

Βρίσκομαι σε ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό club, η Milan είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα". 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close