ΑΣΤΕΡΑΣ - Βόλος Ν.Π.Σ. 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με αντίπαλο τον Βόλο Ν.Π.Σ. στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στον εξ' αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - Βόλος Ν.Π.Σ. 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Οι κιτρινομπλέ προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και δέχτηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα. Στο 24' ο Barrales εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. 

 

Μετά το 1-0 και μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στο 40' το σουτ του Regis από πλάγια θέση απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Βόλου, ενώ δεν βρήκαν στόχο το σουτ του Iglesias έξω από την περιοχή στο 42' και η κεφαλιά του Barrales στο 45'. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα μπορούσε να έχει πετύχει το δεύτερο γκολ στο 52', αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Barrales. Στο 52' ο ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών κατέληξε στο σουτ του Sito που κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Ενώ στο 77' ο τερματοφύλακας του Βόλου έσωσε την ομάδα του από το αυτογκόλ. 

 

Οι φιλενούμενοι ισφάρισαν με τον Perea στις καθυστερήσεις, ενώ στο 90' είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ferrari.  

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Alvarez (80' Τασουλής), Suarez, Castano, Munafo, Iglesias (67' Valiente), Regis (86' Garcia), Sito (67' Leo Tilica), Gomez, Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

close