Παναθηναϊκός - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ισόπαλος χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε ο εκτός έδρας αγώνας του ΑΣΤΕΡΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21. 

Παναθηναϊκός - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0: Η ανάλυση του αγώνα

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ  είχε τον έλεγχο και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει, στο 34', με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Regis. Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ στον Barrales. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι μεγάλες στιγμές του αγώνα ανήκαν στους κιτρινομπλέ. Στο 47' ο Riera έκανε το σουτ από κοντινή απόσταση, αλλά ο Διούδης απομάκρυνε ενστικτωδώς με τα πόδια.
Στο 58' στο σουτ του Regis στην κίνηση η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία. 

Η μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ χάθηκε στο 72'. Μετά από πολύ ωραία συνεργασία ο Luis Fernandez βρέθηκε φάτσα με το γκολ, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα έφυγε αουτ. 
Στο 78' ο Καπίγια έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Διούδης απέκρουσε και πάλι, με αποτέλεσμα το 0-0 να παραμείνει μέχρι το τέλος του αγώνα.


Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Alvarez, Suarez, Castano, Valiente, Munafo (92' Borja Fernandez), Regis (87' Leo Tilica), Sito (64' Capilla), Riera (64' Luis Fernandez), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close