ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός 0-4: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super Leafgue Interwetten 2020-2021. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός 0-4: Η ανάλυση του αγώνα

Το φάουλ του Luis Fernandez στο 18' ήταν άστοχο, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν από δύο εκτελέσεις κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, στο 35' με κεφαλιά του Semedo και στο 40' με σουτ του Camara. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο είχε τις στιγμές του στο παιχνίδι για να σκοράρει. Στο 47' ο Riera έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 58' ο Luis Fernandez δεν πρόλαβε στο γύρισμα μέσα στην περιοχή. Ενώ ο Ισπανός επιθετικός στο 76' έκανε ωραία προσποίηση και σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. 

 

Ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμη δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, στο 81' με φάουλ του Φορτούνη και στο 86' ο Bruma. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος (28' Τσιφτσής), Κώτσιρας, Τασουλής, Suarez, Castano, Bellocq, Valiente (70' Capilla), Leo Tilica, Sito (Ali Baba), Luis Fernandez (76' Τζίμας), Regis (46' Riera)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close