ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα Super League Interwetten 2020-2021, επικρατώντας με 1-0 του ΟΦΗ εκτός έδρας για την 19η αγωνιστική.

ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, μόλις στο 15ο λεπτό. Ο Sito έκανε την προσπάθεια από αριστερά, πάσαρε στον Luis Fernandez ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε, αλλά ο Τζίμας ακολούθησε τη φάση και από κοντά έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, είχαν δοκάρι σε σουτ του Στάικου στο 36', ενώ ο Τσιφτσής στο 45' μπλόκαρε την εκτέλεση φάουλ του Neira. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος. Στο 48' με το σουτ του Regis έξω από την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είχε κι άλλη μια καλή στιγμή, στο 71', αλλά και πάλι ο αντίπαλος γκολκίπερ απέκρουσε. Οι κιτρινομπλέ κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος τη νίκη, με τον Τσιφτσή να κάνει δύο πολύ σημαντικές επεμβάσεις, στο 52' σε σουτ του Neira και στο 76' στο εξ' επαφής σουτ του Τσιλιανίδη. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Garcia, Τασουλής (84' Alvarez), Suarez, Castano, Munafo (57' Capilla), Bellocq, Leo Tilica (46' Regis), Sito (77' Χριστόπουλος), Luis Fernandez, Τζίμας (57' Riera)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close