ΑΣΤΕΡΑΣ - Άρης 0-2: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηττήθηκε με 2-0 από τον Άρη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας 2020-2021. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - Άρης 0-2: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παπαδόπουλος σε δύο περιπτώσεις κράτησε το μηδέν, στο 18' και στο 29' με εξαιρετικές επεμβάσεις. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε με κεφαλιά του Suarez στο 42', αλλά τελικά ο Άρης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, στο 45' με τον Μάνο. 

 

Στο δεύτερο 45λεπτο οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν το δεύτερο γκολ στο 68' με τον Mateo Garcia. Νωρίτερα, στο 55', ο Barrales αστόχησε στο σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 79' το σουτ του Iglesias δεν βρήκε στόχο, ενώ στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε την κεφαλιά του Πασαλίδη.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Πασαλίδης, Suarez (57' Χριστόπουλος), Valiente (70' Iglesias), Bellocq, Regis (57' Leo Tilica), Ali Baba, Riera (70' Luis Fernandez), Barrales (80' Sito)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close