Άρης - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον Άρη, για την 2η αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021.

Άρης - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Στο 9' είχε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία. Ο Luis Fernandez εκτέλεσε το κόρνερ, ο Suarez πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Sito την δεύτερη από πολύ πλεονεκτική θέση, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε. Στην εξέλιξη ο Valiente σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

 

Οι κιτρινομπλέ συνέχισαν να ελέγχουν τον αγώνα και μετά από δύο άστοχες κεφαλιές του Barrales, έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 23', με τον Luis Fernandez να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και να αστοχεί. Στο 24' το διαγώνιο σουτ του Leo Tilica δεν βρήκε στόχο, όπως η κεφαλιά του Sito στο 28'. 

 

Με ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, στο 48', όταν ο Munafo πρόλαβε να κάνει το γύρισμα από αριστερά, αλλά ο Δεληζήσης απομάκρυνε προτού η μπάλα φτάσει στον Sito, ο οποίος ήταν μπροστά σε κενή εστία. Από εκεί και πέρα ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 69' με τον Σίλβα, αλλά και πάλι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τη στιγμή του για να ισοφαρίσει. 

 

Στο 75' μετά την εκτέλεση κόρνερ Suarez και Barrales πήραν τις πρώτες δύο κεφαλιές, ο Castano την τρίτη στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 87' και στο 89' ο Παπαδόπουλος έκανε δύο πολύ καλές επεμβάσεις και στις καθυστερήσεις ο Μάνος διαμόρφωσε το τελικό 2-0. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Alvarez, Suarez, Castano, Munafo (73' Iglesias), Valiente, Leo Tilica (73' Regis), Sito (59' Ali Baba), Luis Fernandez (59' Riera), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close