Ο Pichu Atienza στον ΑΣΤΕΡΑ (photos)

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Francisco Javier Atienza Valverde (Pichu).

Ο Pichu Atienza στον ΑΣΤΕΡΑ (photos)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Francisco Javier Atienza Valverde (Pichu). Γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 1990 στην πόλη Córdoba της Ισπανίας, ο Pichu Atienza αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 18 για τη φανέλα του. 

 

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Atlético Madrid Β 67 (2)

Sevilla Atlético 65 (2)

Huesca 33 (2)

Hércules 66 (5)

Reus 73 (1)

Numancia 38 (2)

Zaragoza 42 (2)

 

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Αισθάνομαι πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Έχω αγωνστεί σε πολλές ομάδες στην Ισπανία, είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε άλλη χώρα και θέλω να γνωρίσω αυτή την καινούρια εμπειρία. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στην Ελλάδα, να γνωρίσω έναν άλλον πολιτισμό και να απολαύσω που θα παίξω για μια τόσο μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα, για την οποία υπάρχει θαυμασμός".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close