PHOTOSTORY: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ 1-0

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ σε αγώνα που διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022.

PHOTOSTORY: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ 1-0

Ο Riera, μετά από ασίστ του Carmona, σημείωσε στο 38' το γκολ της νίκης για τον ΑΣΤΕΡΑ, ο οποίος δημιούργησε τις ευκαιρίες για μεγαλύτερη νίκη. Στο 1ο λεπτό η κεφαλιά του Barrales έφυγε άουτ, την ίδια κατάληξη είχε κι εκείνη του Sito στο 23', ενώ στο 26' την νέα κεφαλιά του Barrales έδιωξε εξ' επαφής ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Soni είχε δύο καλά σουτ στο 47' και στο 48', με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρία σε σουτ στο δοκάρι στο 62'. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τρεις ακόμη καλές στιγμές για τον ΑΣΤΕΡΑ. Στο 71' η κεφαλιά του Barrales ήταν άστοχη, στο 79' η ευκαιρία για τους κιτρινομπλέ ήταν διπλή, με Soni και Tilica, ενώ στις καθυστερήσεις η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Alvarez τράνταξε το δοκάρι. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Carmona, Alvarez, Χριστόπουλος, Atienza, Munafo (90' Iglesias), Κανελλόπουλος (77' Valiente), Capilla (46' Soni), Sito (66' Regis), Riera (66' Tilica), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close