PHOTOSTORY: ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ, για την 6η αγωνιστική των play outs του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022.

PHOTOSTORY: ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

Οι κιτρινομπλέ είχαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξουν το σκορ. Ο Riera στο 30ό λεπτό δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 41' σε φάση διαρκείας, αρχικά με τον Barrales και στην συνέχεια με τον Riera, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.


Ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Phellype στο 73'. Ο Αστέρας είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τα σουτ του Soni στο 75ο και 90ό λεπτό και με την κεφαλιά του Barrales 85o λεπτό, δίχως όμως να τα καταφέρει. Έτσι παρέμεινε το τελικό 1-0.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Garcia ( 78' Carmona), Alvarez, Χριστόπουλος, Atienza, Κανελλόπουλος (57' Iglesias), Munafo (89' Santafe), Soni, Sito (89' Μιχόπουλος), Riera (78' Capilla), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close