Τα παιδιά του ΑΣΤΕΡΑ ζωγραφίζουν για το Περιβάλλον!

Τα παιδιά του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου, ζωγραφίζοντας και στέλνοντας το μήνυμα για την προστασία του πλανήτη!

Τα παιδιά του ΑΣΤΕΡΑ ζωγραφίζουν για το Περιβάλλον!

Με σύνθημα THERE IS NO PLANET B ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αφιερώνει την εκτός έδρας φανέλα της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 στη Βιωσιμότητα και Προστασία του Περιβάλλοντος.

 

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης συμμετέχουν και τα παιδιά του ΑΣΤΕΡΑ, τα παιδιά της πόλης μας, με τις ξεχωριστές ζωγραφιές τους! Σήμερα, 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, δημοσιεύουμε τις ζωγραφιές που έστειλαν τα παιδιά των φιλάθλων του ΑΣΤΕΡΑ με κεντρικό θέμα "Το Περιβάλλον", σε μια δράση που έγινε μέσω της ASTERAS VIBER COMMUNITY. 

 

Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει σε ολόκληρη τη νέα αγωνιστική περίοδο να στέλνει το μήνυμα της προστασίας του Περιβάλλοντος, να εκδηλώνει εμπράκτως την ευαισθησία και την κοινωνική του ευθύνη, η οποία θα αποτυπωθεί και στην παρουσίαση της εκτός έδρας φανέλας το προσεχές διάστημα. 

 

Τα παιδιά που ζωγράφισαν για να τιμήσουν τη σημερινή ημέρα μπορούν μέχρι τις 31 Ιουνίου να επισκεφθούν το Star Store και να παραλάβουν το αναμνηστικό τους δώρο, καθώς και να επωφεληθούν της έκπτωσης 20% στις αγορές τους στα επίσημα προϊόντα του ΑΣΤΕΡΑ. 

 

Δείτε τις ζωγραφιές των παιδιών του ΑΣΤΕΡΑ:

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close