Φιλικός αγώνας: Siegburger SV 04 - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-4 (photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 4-0 της Siegburger SV 04 στο τρίτο και τελευταίο φιλικό που διεξήχθη στην Γερμανία, στη διάρκεια της προετοιμασίας του. Riera, Sito, Ali Baba και Benito σημείωσαν τα γκολ.

Φιλικός αγώνας: Siegburger SV 04 - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-4 (photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε από πολύ νωρίς στον αγώνα, αλλά το σουτ του Riera στο 3', η κεφαλιά του Benito στο 7' και το σουτ του Sito στο 9' δεν βρήκαν στόχο. Τελικά τα γκολ ήρθαν μετά το πρώτο 20λεπτο του φιλικού.

 

Στο 21' ο Riera άνοιξε το σκορ και στο 26' ο Sito πέτυχε το 0-2, με δημιουργό και στις δύο περιπτώσεις τον Ali Baba. Ο Ali Baba έγινε και εκτελεστής στο 37', για το 0-3, μετά από μπαλιά του Riera, ο οποίος είχε συνδυαστεί με τον Munafo. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 53' ο Benito είχε χαμένο πέναλτι, αλλά στο 70' βρήκε δίχτυα με προβολή μετά από σουτ του Γιώργου Παπαδόπουλου, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4. 

 

Τα δύο ημίχρονα διήρκησαν από 40 λεπτά το καθένα. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής (41' Γραμματικάκης), Garcia, Alvarez, Atienza (69' Iglesias), Alagbe (41' Χριστόπουλος), Munafo (69' Κανελλόπουλος), Valiente, Ali Baba, Sito (41' Γ. Παπαδόπουλος), Riera (61' Capilla), Benito

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close