Βεργέτης: "Δουλειά και αυτοκριτική" (video)

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Πλατανιά (1-1), ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και ανέλυσε τον αγώνα.

Βεργέτης: "Δουλειά και αυτοκριτική" (video)

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά: "Κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν είχαμε ταχύτητα, δεν είχαμε ρυθμό, δεν πρεσάραμε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε ταχύτητα, κυνηγήσαμε λίγο παραπάνω χωρίς να ήμαστε ιδιαίτερα καλοί. Είχαμε κάποιες φάσεις που θα μπορούσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. 

Όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα, υπάρχει προβληματισμός και στενοχώρια για την εμφάνιση της ομάδας. Πρέπει τις επόμενες ημέρες και λόγω της διακοπής που μας ευνοεί, να δουλέψουμε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας όλοι, προπονητές και παίκτες για να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Δεν είναι εικόνα αυτή του Αστέρα, που αξίζει να παρουσιάζει η ομάδα μπροστά στο φίλαθλο κοινό της".

Υπήρχε εντολή να παίξει η ομάδα από τα άκρα; "Από τα άκρα σε εξωθεί το παιχνίδι από μόνο του, όταν ο αντίπαλος είναι πολύ καλά συσπειρωμένος στον άξονα. Ο αντίπαλος είχε αυξημένο αριθμό παικτών στον άξονα του και αναγκαστικά μας έβγαζε στα άκρα. Προσπαθήσαμε να βγούμε από εκεί, αλλά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο χειρισμό και την κατοχή της μπάλας. Ήμασταν προβλέψιμοι, αργοί στις αντιδράσεις μας και στο πρέσιγκ. Περισσότερο πρέπει να δούμε αυτά".

Για τις επιλογές στη μεσαία γραμμή: "Ευθύνη πάντα υπάρχει στον προπονητή. Σε μία τέτοια εμφάνιση σίγουρα υπάρχει ευθύνη, αλλά οι λύσεις που είχαμε στη διάθεση μας ήταν αυτές, σε αυτές βασιστήκαμε. Είναι όλοι όσοι έπαιξαν παίκτες ενδεκαδάτοι και περιμέναμε μία καλύτερη εικόνα, αν μη τι άλλο".

Υπάρχει πίεση και άγχος στους παίκτες; "Εκλαμβάνω μία πίεση από την πλευρά των παικτών, η οποία είναι ανεξήγητη με την έννοια ότι δεν ασκείται καμία πίεση σε κανέναν, ούτε από την διοίκηση, ούτε από τον κόσμο. Ο κόσμος έρχεται και περιμένει να δει ένα καλύτερο θέαμα. Όταν δεν το βλέπει όπως έγινε σήμερα, λογικό είναι να αποδοκιμάζει. Δεν υπάρχει πίεση. Εκλαμβάνω ότι την έχουν οι παίκτες, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω την αιτία".

Τι πρέπει να αλλάξει ο Αστέρας στη συνέχεια; "Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι τι δεν λειτουργεί σωστά και να το βελτιώσουμε μέσα από την προπόνηση. Η δουλειά διορθώνει και βελτιώνει. Πρέπει να κάτσουμε να δουλέψουμε και να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας, ατομικά ο καθένας και όλοι σαν ομάδα. Να διορθώσουμε αυτή την εικόνα".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close