Βεργέτης: "Μας επηρέασε το πρώτο γκολ" (video)

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Βεργέτης: "Μας επηρέασε το πρώτο γκολ" (video)

Αναλυτικα οι δηλωσεις

Για τον αγώνα: "Σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι είχε όλες τις προοπτικές υπέρ μας, καταφέραμε να το χάσουμε. Αυτό είναι το πρόσωπο του ποδοσφαίρου. Αντί να γίνει το 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο, που μπήκαμε δυνατά και χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία με τον Γιάννου, σε μία επιθετική μετάβαση του αντιπάλου δεχτήκαμε γκολ και άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα. 

Θεωρώ ότι το πρώτο γκολ μας επηρέασε παραπάνω από όσο πρέπει κι ενώ συνεχίσαμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, σε μία άλλη επιθετική μετάβαση δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Από τότε όλος ο Ηρακλής κλείστηκε πίσω θέλοντας να διαφυλάξει τα κεκτημένα και μην έχοντας χώρους να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, αναλωθήκαμε σε πολλές σέντρες για να μπορέσουμε να καταφέρουμε σε πρώτη φάση την ισοφάριση.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έδωσαν και την ψυχή τους για να πάρουν κάτι καλύτερο από τον αγώνα. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να δούμε τη συνέχεια των υποχρεώσεων μας".

Τι είναι αυτό που οδήγησε τον Αστέρα να παίζει από τα άκρα: "Είναι η μεγάλη συσπείρωση και συγκέντρωση των παικτών του Ηρακλή στον άξονα, που μας υποχρέωνε από μόνη της να ζητήσουμε τις πλευρές. Από τις πλευρές δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, αν θέλεις να απειλήσεις, παρά μόνο σέντρα. Αναγκαστικά έπρεπε να πάμε σε αυτόν τον τρόπο".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close