"Δεν ήρθε η φάση που θέλαμε"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Τερεζόπουλου μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (2-0) για την 24η αγωνιστική της Super League.

"Δεν ήρθε η φάση που θέλαμε"

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ

"Η ομάδα μας τουλάχιστον μέχρι το σημείο που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, νομίζω ότι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά δεχθήκαμε ένα μοιραίο και τυχερό γκολ και λίγο χάσαμε την αποφασιστικότητα μας. Το είχαμε σχεδιάσει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν τολμηροί επιθετικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ μας έδωσε χώρο, είχαμε αποφασιστικότητα, είχαμε την κατοχή όμως και πάλι ήμασταν αναποτελεσματικοί. Δεν ήρθε η φάση που θέλαμε, μοιραία ήρθε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Δε θέλω σε καμία περίπτωση να υποτιμήσω τον ΠΑΟΚ, αλλά νομίζω ότι αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον ισόπαλο".

Για τη δυστοκία της ομάδας του και την πώληση του Γιάννου: "Μία ομάδα όταν δεν δέχεται γκολ, σίγουρα έχει αμυνθεί καλά, αλλά και εμείς ήμασταν ακίνδυνοι όπως είπα. Ο Γιάννου είναι απώλεια, αλλά θα προσπαθήσουμε με τα άλλα παιδιά να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να είμαστε καλύτεροι στο συνέχεια".

Για τα πλέι οφ: "Είμαστε σε μία δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για να μπούμε στα πλέι οφ".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close