Προπόνηση, βίντεο, εργομετρικά

Μια ακόμη εβδομάδα προπονήσεων ολοκληρώνεται με την ομάδα μας να προετοιμάζεται για τις φιλικές αναμετρήσεις με Παναρκαδικό και Σπάρτη.

Προπόνηση, βίντεο, εργομετρικά

Το πρόγραμμα των ημερών περιελάμβανε και εργομετρικά τεστ και πιο συγκεκριμένα τον δεύτερο έλεγχο για τη σεζόν.

Στόχος ήταν να διαπιστώσουν οι άνθρωποι από το προπονητικό επιτελείο τις διαφορές που υπάρχουν μετά την προετοιμασία, αλλά και να εντοπιστούν τυχόν ελλείψεις ποδοσφαιριστών σε κάποιους παράγοντες φυσικής κατάστασης με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση ανάλογης ετοιμότητας τόσο στην έναρξη όσο και στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή (02/09), πριν από την απογευματινή προπόνηση ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του έκαναν ανάλυση στους ποδοσφαιριστές μέσω βίντεο με φάσεις από τις πρόσφατες φιλικές αναμετρήσεις.

Το Σάββατο (03/09) ο ΑΣΤΕΡΑΣ θ' αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και την Κυριακή (04/09) εκτός έδρας τη Σπάρτη.

Για τον αγώνα με τον Παναρκαδικό η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Kosicky, Αθανασιάδης, Κουρμπέλης, Sefil, Γιαννούλης, Igor, Μπέρτος, Iglesias, Δημούτσος, Τσουκαλάς, Hamdani, Nico Fernandez, Fariña, Mazza, Καλτσάς, Κώτσιρας, Cedric. 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close