Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής από τα Τμήματα Υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ πραγματοποιεί διεθνή καριέρα.

Γεμάτο δράση ήταν το Σαββατοκύριακο για τα μικρά "αστεράκια" από τις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 4-2 της Κηφισιάς σε εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League. 

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη του Βόλου σε εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ ηττήθηκε με 0-1 από την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, σε εντός έδρας αγώνα μπαράζ, για την δεύτερη φάση που οδηγεί στο Final Four του πρωταθλήματος υποδομής της Super League και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. 

Η ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, σε αγώνα που διεξήχθη στην Λαμία για την πρόκριση στο Final Four του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 4-0 της αντίστοιχης του ΟΦΗ σε εντός έδρας αγώνα μπαράζ και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση που οδηγεί στο Final Four του πρωταθλήματος υποδομής της Super League. 

Η ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης του Παναιτωλικού σε εκτός έδρας αγώνα μπαράζ και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση που οδηγεί στο Final Four του πρωταθλήματος υποδομής της Super League. 

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 1-8 της αντίστοιχης του ΠΑΣ Γιάννινα σε εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 0-2 της αντίστοιχης του Ατρόμητου σε εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 2-4 της αντίστοιχης της Κηφισιάς σε εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του Άρη σε εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ ηττήθηκε με 2-3 από την αντίστοιχη του Ατρόμητου σε εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ ηττήθηκε με 3-1 την αντίστοιχη του ΟΦΗ σε εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 3-1 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού σε εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για υπογραφή συμβολαίου με νέο επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού σε εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Την εντός έδρας ήττα με 3-2 γνώρισε η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ σε αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ επικτάτησε με 2-0 της αντίστοιχης του Ολυμπιακού σε εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 5-0 της αντίστοιχης του Ιωνικού σε εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 5-1 της αντίστοιχης του Ατρομήτου σε εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού σε εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 2-0 της αντίστοιχης του Λεβαδειακού σε εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 0-3 της αντίστοιχης του Πανσερραϊκού σε εκτός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

close