SKIRITIDA RUN: Χορηγός στις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ! (photos)

Με το λογότυπο του Skiritida Run θ' αγωνίζονται στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League οι ομάδες Κ15, Κ17 και Κ20 του ΑΣΤΕΡΑ!

SKIRITIDA RUN: Χορηγός στις ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ! (photos)

Οι εμφανίσεις των ομάδων Κ15, Κ17 και Κ20 έχουν ως κεντρικό λογότυπο το Skiritida Run, το μεγάλο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας το οποίο ήρθε για να μείνει και να δώσει πνοή στον αθλητικό τουρισμό του τόπου! 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ SKIRITIDA RUN

Το "Skiritida Run" ήρθε για ν' αναδείξει τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, αλλά κυρίως να προσφέρει ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

Η πρώτη διοργάνωση άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και η φήμη του "Skiritida Run" ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Η αρχή έγινε με τους αγώνες δρόμου (10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ η 2η διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου 2017, θα περιλαμβάνει και Ημιμαραθώνιο

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων όπως και το 2016, θα ακολουθήσει open barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ και το 2ο "Skiritida Run" θα περιλαμβάνει συναυλία, δράσεις για παιδιά και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές αλλά και για οποιοδήποτε στοιχείο έχει να κάνει με τον αγώνα, μπείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης: www.skiritidarun.gr

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close