K17: ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

Η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ προηγήθηκε στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ, ήταν ανώτερη και είχε πολλές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο γκολ και στο φινάλε ισοφαρίστηκε.

K17: ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και είχε μεγάλη ευκαιρία με ένα διαγώνιο σουτ το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι του Πέτρου.

Από το 15΄και μετά η ομάδα του Κώστα Μπεντεβή κέρδισε μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή και μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες κατάφερε να σκοράρει. Στο 21ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή στον Μιχελή και αυτός με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. 

Μετά το γκολ ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγώνα και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η κιτρινομπλέ Κ17 κέρδισε πέναλτι (70'), αλλά ο Κάρδαρης δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα ούτε από τα 11 βήματα, ούτε όταν στην επαναφορά του στρώθηκε η μπάλα.

Η ΑΕΚ σε μια αντεπίθεση στο 73' κατάφερε να σκοράρει και το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Πέτρου, Σταθόπουλος, Δούρος, Ζορμπάς, Μιχελής, Τανουσάι, Μπλάτσος, Μιχόπουλος, Ντίνος, Τζίμας, Κάρδαρης.

Επαιξαν και οι: Μπερκής, Κωτσόπουλος.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close