Κ19: Σπουδαία νίκη του ΑΣΤΕΡΑ επί του Ολυμπιακού (photos)

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ σημείωσε σπουδαία νίκη επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού, με 2-0, σε αγώνα για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Κ19: Σπουδαία νίκη του ΑΣΤΕΡΑ επί του Ολυμπιακού (photos)

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ είχαν εξαιρετική απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. 

 

Μόλις στο 11' ο Αλμπάνης μετά από υπέροχη προσπάθεια άνοιξε το σκορ με σουτ στην απέναντι γωνία. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά οι παίκτες του ΑΣΤΕΡΑ διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες είχαν απάντηση στην πίεση που προσπάθησε να ασκήσει ο Ολυμπιακός και σε μια αντεπίθεση, με συνεργασία τεσσάρων ποδοσφαιριστών, ο Αλμπάνης έδωσε την ασίστ στον Τζίμα, που σημείωσε το 2-0. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κράτησε μέχρι το τέλος τη σπουδαία νίκη, την οποία άξιζε με βάση την αγωνιστική του εικόνα και την προσπάθεια όλων των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιμόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κάρδαρης, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Alagbe, Καλογεράκης (55' Κανελλόπουλος), Γλέζος, Ali baba, Τζίμας (89' Κωτσόπουλος), Αλμπάνης (91' Αντεμάι)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close