ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Η επίσκεψη του ΑΣΤΕΡΑ στην Σάμο

Ο υπεύθυνος Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Χρήστος Νικολάου και ο προπονητής Κ15, κ. Γρηγόρης Παναγιώταρος επισκέφτηκαν την Σάμο στο πλαίσιο του δικτύου ακαδημιών που έχει αναπτύξει ο σύλλογος.

ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ: Η επίσκεψη του ΑΣΤΕΡΑ στην Σάμο

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την Α.Ε. Καρλόβασι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2005 έως το 2012. 

 

Ο κ. Νικολάου και ο κ. Παναγιώταρος ευχαρίστησαν τη διοίκηση της Α.Ε. Καλρόβασι για τη φιλοξενία και της συνεργασία. Μετέφεραν τα συγχαρητήρια στα μέλη της διοίκησης και στους προπονητές για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν υπό αντίξοες συνθήκες.

 

Επιπλέον, τόνισαν: "Θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης των ερασιτεχνικών σωματείων ιδιαίτερα των νησιωτικών περιοχών. Θα είμαστε στο πλευρό τους ως ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε την χαρά να έχουμε στην ομάδα μας παιδιά από την Σάμο".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close