Κ17: ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος 3-1 (photos)

Η ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 3-1 εντός έδρας της αντίστοιχης του Πανιωνίου και εξακολουθεί να βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League.

Κ17: ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος 3-1 (photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν καλύτερος στη διάρκεια του αγώνα και εκτός από τα τρία γκολ είχε και δύο δοκάρια. Οι κιτρινομπλέ προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνάκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν ακόμη δύο ευκαιρίες, με κεφαλιά του Ανανιάδη και σέντρα σουτ του Αντωνάκη στο 30', η οποία κατέληξε στο δοκάρι. 

 

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 57ο λεπτό. Αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε και πήρε τη νίκη. Ο Αντωνάκης με σουτ στο 67' έκανε το 2-1, ενώ το 3-1 έγινε με κεφαλιά του Θεοδωρίδη στο 87' μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στα τελευταία λεπτά ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε και δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα του Ρουμπιέ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Ψεύτης, Ασημάκης (55' Χριστόπουλος), Στασινόπουλος, Καλογερόπουλος, Θεοδωρίδης, Τσιράκης, Αντωνάκης (Παπαθεοδωρίδης), Καντέλης (64' Ρουμπιές), Κωστέας (55' Διονυσόπουλος), Ανανιάδης, Ζουγλής (Μπάτσι)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close