Φιλική νίκη για την Κ17 (photos)

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ κέρδισε με 2-0 την ανδρική ομάδα της Δόξας Μεγαλόπολης.

Φιλική νίκη για την Κ17 (photos)

Το σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό με αυτογκόλ του Γιαννακούλια, στην προσπάθεια του να αποκρούσει με κεφαλιά στην σέντρα του Κουρτέση και το 2-0 έγινε με πλασέ του Πολυμενάκου στο 66ο λεπτό.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε ευκαιρίες με τους Κοντογιαννόπουλο (31’), Τάκο (33’), Κανελλόπουλο (49’), Ρούνη (57’), Γεωργόπουλο (79’), ενώ στον αντίποδα στις καλές επιθετικές στιγμές της Δόξας, ο Τσιώσης στο πρώτο ημίχρονο και ο Καρακίτσος στο δεύτερο πραγματοποίησαν σωτήριες επεμβάσεις για την εστία τους.

Οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές στο παιχνίδι δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεσή τους, δοκιμάζοντας παράλληλα διάφορα σχήματα και συστήματα σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιώσης (46’ Καρακίτσος), Κουρτέσης (46’ Τσέκος), Μπινιώρης (61’ Πολυμενάκος), Ζήσης, Χριστόπουλος (46’ Αντζουλάς), Κοντογιαννόπουλος (46’ Φωτόπουλος), Ρούνης (66’ Μανωλάκος), Γλέζος (72’ Κοντογιαννόπουλος), Τάκος (54’ Γεωργόπουλος), Κανελλόπουλος (63’ Μπικάκου), Τερεζίου (61’ Κούβαλης).

Δόξα: Γκιώνης (46’ Δημητρέλης), Αντώνακας (73’ Τρυπάι), Αλεξανδρής (46΄Λαλιωτίτης), Γιαννακούλιας (46’ Παναγιωτόπουλος), Μοσχίδης (46’ Στρέμπας), Κοσκολός (61’ Παπαδόπουλος), Δρόσος, Κατσαρός, Νάνος, Ν. Λυμπερόπουλος (81’ Οργκ. Πέπα), Τζανής (57’ Γκεντ. Πέπα).

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close