Κ17: ΑΣΤΕΡΑΣ-Πλατανιάς 1-0 (photos)

Η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ κέρδισε με 1-0 την αντίστοιχη του Πλατανιά για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε με δυνατό σουτ ο Γλέζος στο 44ο λεπτό μετά από την εξαιρετική συνεργασία Κοντογιαννόπουλου- Κουρτέση και σέντρα του τελευταίου στον σκόρερ.

Κ17: ΑΣΤΕΡΑΣ-Πλατανιάς 1-0 (photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχασε ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα με τα σουτ του Κουρτέση στο 23’, του Νικολακόπουλου στο 42’, του Δουβίκα στο 77’, αλλά και την κεφαλιά του Δουβίκα στο 88’ που απέκρουσε σωτήρια για την ομάδα του ο Λαδάς. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε ακόμα καλές προσπάθειες με το σουτ του Κοντογιαννόπουλου στο 24’ τις κεφαλιές του Ζήση στο 27’ και του Γεωργόπουλου στο 79’ που έστειλαν την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ.

Στον αντίποδα, ο Τσιώσης έδειξε τα καλά αντανακλαστικά του στα σουτ του Leka στο 20’ και στο 65’ όπως και στο σουτ του Αμαραντίδη στο 31ο λεπτό.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιώσης, Κουρτέσης (88’ Ρούνης), Μπινιώρης (58’ Αντζουλάς), Ζήσης, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Νικολακόπουλος (46’ Δουβίκας), Γλέζος, Τάκος (52’ Γεωργόπουλος), Απειρανθίτης (79’ Κανελλόπουλος), Φωτόπουλος.

Πλατανιάς: Λαδάς, Γιακουμάκης (75’ Γ. Αμαραντίδης), Ξενοκτιστάκης (60’ Αναγνωστόπουλος), Καλλιώρας (90’ Merolli), Κωνσταντινίδης, Καλιτσουνάκης, Leka, Μαθιουδάκης, Α. Αμαραντίδης, Γκιούρας (80’ Γιαννακίδης), Καβράκης (60’ Αργυρουδάκης).

-Το παιχνίδι της Κ-17 παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close