Κ17: ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναθηναϊκός 0-0 (video, photos)

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε εντός έδρας η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League.

Κ17: ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναθηναϊκός 0-0 (video, photos)

Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις, με τον Αστέρα να έχει καλύτερες στιγμές με την κεφαλιά του Γεωργόπουλου (71’) και το σουτ του Τερεζίου (77’), ενώ από την πλευρά του Παναθηναϊκού οι απειλητικές φάσεις ήταν στα σουτ των Καλομοίρη (17’ 80’), Λώλου (57’).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Κοντογιαννόπουλος, Ζήσης (62’ Μπινιώρης), Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Ντίνε (56’ Απειρανθίτης), Νικολακόπουλος (46’ Ρούνης), Γλέζος, Τάκος (56’ Γεωργόπουλος), Κανελλόπουλος, Τερεζίου (86’ Πολυμενάκος).

Παναθηναϊκός: Χριστογιώργος, Γκουντούνας, Doko, Νικολογιάννης, Ζερβόπουλος, Βαρέσης, Αποστολάκης, Σκεντεράι, Λώλος (69’ Χριστοδούλου), Καλομοίρης (86’ Abilas), Δημήτρουλας (59’ Ξεπαπαδάκης).

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close