1992: Η πρώτη Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ

Με αφορμή τη συμμετοχή της Κ17 στο Final-4 του πρωταθλήματος υποδομών της Super League, σας καλούμε να ταξιδέψετε μαζί μας στο χρόνο και να θυμηθούμε την παιδική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ που πήρε μέρος στο πρώτο πρωτάθλημα του νομού Αρκαδίας!

1992: Η πρώτη Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ

Η φωτογραφία έρχεται να μας θυμίσει την θαυμαστή πορεία της ομάδας μας μέσα στα χρόνια, ακόμη και σε επίπεδο ακαδημιών, που άρχισε από το πρώτο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αρκαδίας και έφτασε να μπει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ, Παναρκαδικός, ΑΕΚ Τρίπολης, Δόξα Μεγαλόπολης και Πανθυρεατικός ήταν οι ομάδες από τις οποίες έγινε και η επιλογή ποδοσφαιριστών για την μικτή Αρκαδίας του 1992 με προπονητή, τότε, τον Κυριάκο Ξύδη.

 

Γνωρίστε τους ποδοσφαιριστές της παιδικής ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ που πήραν μέρος στο πρώτο επίσημο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αρκαδίας! 

 

Διακρινονται 

 

Πάνω αριστερά: Γ. Χρονόπουλος (γυμναστής), Παγκράτης, Διαμαντόπουλος, Σκορπίδας, Ζάβος, Μουργελάς, Πυρπάρας, Περγαντής, Τζανής, Πολυχρονόπουλος, Κ. Σαλαπάτας (προπονητής)

 

Κάτω αριστερά: Ν. Σαλαπάτας, Φ. Σαλαπάτας, Τελ. Σαλαπάτας, Αρσένης, Χατζόπουλος, Φ. Σαλαπάτας, Καρατζάς, Τυροβολάς

 

* Ευχαριστούμε θερμά τον Γιάννη Σαλαπάτα για την παραχώρηση του υλικού.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Α' Εθνικη Γυναικων: ΑΣΤΕΡΑΣ - Σειρηνες Γρεβενων 1-0

close