Δήλωση κ. Γιώργου Μποροβήλου

Δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου για τη δράση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Δήλωση κ. Γιώργου Μποροβήλου

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

"Για πολλοστή φορά ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποδεικνύει εμπράκτως την κοινωνική του δράση. Για όλους εμάς που υπηρετούμε αυτόν τον σύλλογο, είναι αυτονόητη η προσπάθεια προσφοράς στον συνάνθρωπό μας και την κοινωνία. 

 

Στηρίζουμε με πολύ μεγάλη χαρά αλλά και ευθύνη την καμπάνια "Ζήσε Αθλητικά" του Υφυπουργείου Αθλητισμού και την πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό "Tο Χαμόγελο του Παιδιού" και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης "Η Ευαγγελίστρια".

 

Η δράση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (20/05) στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Η αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού μάς αφορά όλους. 

 

Θα είμαστε όλοι εκεί, χαρίζοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας, στην ουσία όμως χαρίζοντας πολλά περισσότερα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. 

 

Σας καλούμε στο γήπεδό μας αυτή τη φορά για έναν πολύ ξεχωριστό και σπουδαίο αγώνα!"

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close