3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Προσφορά του ΑΣΤΕΡΑ στον Σύλλογο ΑμεΑ Ν. Αρκαδίας

Η 3η Δεκεμβρίου έχει ανακηρυχθεί από την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ως η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τιμώντας τη συγκεκριμένη ημέρα για ακόμη μία χρονιά προσφέρει στον Σύλλογο ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας πλαστικά καπάκια για την αγορά αμαξιδίου.

3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Προσφορά του ΑΣΤΕΡΑ στον Σύλλογο ΑμεΑ Ν. Αρκαδίας

 

Το μήνυμα του προέδρου ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου: "Η κοινωνική δράση για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποτελεί βασική προτεραιότητα στην ιστορική διαδρομή του. Η προσφορά, η αλληλεγγύη, η βοήθεια στους συνανθρώπους μας είναι για όλους εμάς που υπηρετούμε τον σύλλογο μια αυτονόητη πράξη που διαχρονικά χαρακτηρίζει τη στάση μας απέναντι στην κοινωνία. Η πολυετής συνεργασία μας με τον Σύλλογο ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας, με την προσφορά από καπάκια για την αγορά αμαξιδίων είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να υποστηρίξουμε τους συνανθρώπους μας. Σήμερα τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και ως ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα συνεχίσουμε να το κάνουμε σε καθημερινή βάση. Άλλωστε η κοινωνική προσφορά δεν περιορίζεται χρονικά. Οφείλουμε να βρισκόμαστε συνεχώς και με πράξεις δίπλα σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη". 

 

Το μήνυμα του Προέδρου Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας, κ. Σταύρου Μιχαλόπουλου: "Η 3η Δεκεμβρίου είναι Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Συνεχίζουμε να δίνουμε τον καθημερινό μας αγώνα για τα άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, αλλά και για τις οικογένειές τους. Αγώνα για ίσα δικαιώματα, ίσες ευκαιρίες ζωής, ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση, στην εκπαίδευση, στην εργασία, στην καθημερινότητά μας. Στις δράσεις μας έχουμε κοντά μας και συμμετέχει σε αυτές μια μεγάλη οικογένεια. Την οικογένεια της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Το σωματείο που έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο το όνομα της Τρίπολης, της Αρκαδίας μας. Σας ευχαριστούμε θερμά αγαπητοί φίλοι. Να είστε όλοι υγιείς και να έχετε πάντα και μόνο επιτυχίες". 

 

Για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τα καπάκια παρέδωσε η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ του συλλόγου, κ. Πόπη Σοφού και παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Αρκαδίας, κ. Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Ο Παναγιωτης Τσιντωτας στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

close