ΑΣΤΕΡΑΣ - MACRON: 5.000 μάσκες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε συνεργασία με την MACRON προσέφεραν 5.000 μάσκες αυξημένης προστασίας τύπου KN95/FFP2 στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

ΑΣΤΕΡΑΣ - MACRON: 5.000 μάσκες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Κοινή δράση ζωτικής σημασίας από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και την ιταλική εταιρία MACRON. Ο ελληνικός σύλλογος και η εταιρία που τον προμηθεύει με αθλητικό υλικό ενώνουν τις δυνάμεις τους στη μάχη κατά του Covid-19 σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την ανθρωπότητα. 

 

Η δωρεά 5.000 μασκών αυξημένης προστασίας τύπου KN95/FFP2 στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης είναι η ελάχιστη βοήθεια στους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν μάχη κατά της πανδημίας. 

 

Η εταιρία MACRON από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια προστασίας από τον κορονοϊό, προσφέροντας υγειονομικό υλικό σε νοσοκομεία της Ιταλίας, αλλά και ξεκινώντας τον αγώνα "Stop Covid-19 / Macron #noicisiamo", τροποποιώντας ακόμη και το λογότυπό της! Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η ιταλική εταιρία αποδεικνύουν ότι η συνεργασία τους εκτός από επαγγελματική είναι και πολυεπίπεδη και πως η προσφορά τους ξεπερνά το καθαρά αθλητικό πλαίσιο, αγγίζοντας το ανθρώπινο.  

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιώργος Μποροβήλος (Πρόεδρος ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ):

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για ακόμη μία φορά αποδεικνύει στην πράξη το κοινωνικό της ενδιαφέρον και το ανθρώπινο πρόσωπό της. Σε αυτή την τόσο δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία για όλο τον κόσμο, είναι χρέος μας να στηρίξουμε ιδιαίτερα το έργο των ανθρώπων που από την πρώτη στιγμή μετέτρεψαν τους εαυτούς τους σε ασπίδα προστασίας για όλους μας. 

Με την σημερινή κίνηση να δωρίσουμε σε συνεργασία με την MACRON, 5.000 μάσκες αυξημένης προστασίας στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, στηρίζουμε τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, τους οποίους και ευχαριστούμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους όλους αυτούς τους κρίσιμους μήνες. 

Επιπλέον, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για την τοπική κοινωνία, η οποία αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τον σύλλογο. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης της περιοχής του με πολύπλευρο και πολυεπίπεδο τρόπο και θα συνεχίσει να το κάνει, ειδικά σε ένα τέτοιο ζήτημα που αφορά στην προστασία της υγείας συνανθρώπων μας. 

Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με απόλυτη συνείδηση ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ αποτελεί ένα ξεχωριστό μέλος της Αρκαδίας. Χρόνια Πολλά, ας είναι το 2021 ένα έτος που θα μας χαρίσει και πάλι φανερά χαμόγελα". 

 

Δημήτρης Κενές (Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ):

"Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση για ολόκληρη την ανθρωπότητα, κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στην πρώτη γραμμή για να προστατέψουν εμάς, τους αγαπημένους μας και όλους τους συνανθρώπους μας. Αυτούς τους ανθρώπους, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία τιμούμε και στηρίζουμε σήμερα με αυτή την προσφορά μας. Σε συνεργασία με την MACRON, την εταιρία που από την πρώτη στιγμή της πανδημίας στηρίζει τη μεγάλη μάχη κατά του Covid-19, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προσφέρει στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και μέσω αυτού στα Κέντρα Υγείας της περιοχής μας 5.000 μάσκες αυξημένης προστασίας τύπου KN95/FFP2. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την MACRON για την σπουδαία αρωγή της σε αυτή την προσπάθεια προσφοράς υγειονομικού υλικού και να εκφράσουμε την περηφάνεια μας για τη συνεργασία μαζί της, η οποία με τέτοιες κινήσεις αποδεικνύεται ότι ξεπερνά το επαγγελματικό επίπεδο.  

Επίσης θα θέλαμε να δηλώσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο και στα Κέντρα Υγείας της περιοχής μας για κάθε στιγμή κόπου, αγωνίας και αυταπάρνησής τους στη διάρκεια της πανδημίας. 

Θα προσπαθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να είμαστε συμμέτοχοι με όποιον τρόπο μπορούμε στη μάχη που δίνουν". 

 

Gianluca Pavanello (Διευθύνων Σύμβουλος της Macron):

"Η πρωτοβουλία του ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, μιας ομάδας που αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας, να δωρίσει 5.000 μάσκες τύπου KN95/FFP2 σε ένα νοσοκομείο, μάς κάνει πολύ χαρούμενους και περήφανους. Σε μια τόσο σημαντική και κρίσιμη στιγμή, η κοινή προσπάθεια είναι ζωτικής σημασίας και η ευαισθησία που δείχνει ο ελληνικός σύλλογος είναι η απόδειξη αυτής της σημαντικής μας δέσμευσης. Αποτελεί τιμή για εμάς να επεκτείνεται εκτός Ιταλίας το project της εταιρίας μας κατά του Covid-19 ("Stop Covid-19 / Macron #noicisiamo") και μαζί με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να στηρίζουμε το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας". 

 

Αναστάσιος Τζανής (Διοικητής Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης):

"Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και με μεγάλη ευγνωμοσύνη την προσφορά σε συνεργασία με την Macron υγειονομικού υλικού στο νοσοκομείο μας. Κάθε τέτοια πράξη για όλους εμάς αυτούς τους δύσκολους μήνες ασφαλώς είναι σημαντική για τη λειτουργία μας. Ωστόσο, είναι κάτι περισσότερο. Είναι η δύναμή μας και το κουράγιο για να συνεχίσουμε με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη διάθεση να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η προσφορά μασκών αυξημένης προστασίας και μάλιστα στον αριθμό των 5.000 θα υποστηρίξουν την προσπάθειά μας να δώσουμε με ασφάλεια τη μάχη κατά της πανδημίας και τους τελευταίους μήνες. Μέχρι η ελπίδα να μας κάνει και πάλι να χαμογελάσουμε φανερά, όχι κάτω από τη μάσκα μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον ΑΣΤΕΡΑ για την προσφορά και ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά με υγεία".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close