Επίσκεψη του ΑΣΤΕΡΑ στην ΦΛΟΓΑ και στην ΛΑΜΨΗ (photos)

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έχει αφιερώσει την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου, συνεισφέροντας έμπρακτα στο έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, ΦΛΟΓΑ και του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείας Ελλάδας, ΛΑΜΨΗ. 

Επίσκεψη του ΑΣΤΕΡΑ στην ΦΛΟΓΑ και στην ΛΑΜΨΗ (photos)

Οι Αντιπρόεδροι της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Κενές και κ. Δημήτρης Μποροβήλος δήλωσαν και διά ζώσης τη στήριξή τους στη σπουδαία δράση των δύο Συλλόγων κατά τη συνάντησή τους με τον Πρόεδρο της ΛΑΜΨΗΣ, κ. Δημήτρη Σανδάλη και με την Πρόεδρο της ΦΛΟΓΑΣ, κ. Μαρία Τριφωνίδη στα γραφεία τους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αντίστοιχα, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια και επιβεβαιώνοντας την κοινωνική ευθύνη με την οποία λειτουργεί ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

 

Ο Σύλλογός μας, που φέτος έχει αφιερώσει την εκτός έδρας εμφάνισή του στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου με σύνθημα: ΜΠΟΡΩ! ΜΠΟΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!, αυτά τα Χριστούγεννα στέλνει το πιο δυνατό και ελπιδοφόρο μήνυμα: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΑΘΕΙ.

 

Δημήτρης Μποροβήλος: (Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ): "Οι Σύλλογοι ΦΛΟΓΑ και ΛΑΜΨΗ είναι αξιέπαινοι για την προσφορά τους και την αγνή αλληλεγγύη προς την κοινωνία και ειδικά τα μικρά παιδιά. Είμαστε και παραμένουμε δίπλα τους, πρεσβεύοντας το ήθος και τις αξίες των ιδιοκτητών του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κυρίου Μπάκου και κυρίου Καϋμενάκη. Εμείς στέλνουμε το μήνυμα και ενώνουμε τις δυνάμεις μας στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου, η οποία είναι διαρκής, αφορά όλους μας και καλούμαστε να συνεισφέρουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο".  

 

Δημήτρης Κενές (Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ): "Τα λόγια περισσεύουν όταν μιλούν οι πράξεις. Θαυμάζουμε τους δύο Συλλόγους ΦΛΟΓΑ και ΛΑΜΨΗ και τους ανθρώπους που τους εκπροσωπούν για τη δράση τους και τους ευχαριστούμε για όσα προσφέρουν στην κοινωνία και στα παιδιά μας. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ακολουθώντας το όραμα των ιδιοκτητών του, κυρίου Μπάκου και κυρίου Καϋμενάκη, θα συνεχίσει να συνεισφέρει με κάθε τρόπο στο έργο τους και να επιστρέφει λίγη από την αγάπη που αυτοί οι άνθρωποι προσφέρουν στην κοινωνία μας. Ευχές σε όλο τον κόσμο". 

 

Μαρία Τριφωνίδη (Πρόεδρος Φλόγας): "Εκ μέρους των γονιών και των παιδιών της Φλόγας, που τώρα δίνουν τον δικό τους αγώνα ενάντια στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Αστέρα Τρίπολης για την υποστήριξή του. Η επίσκεψη του Αστέρα στο "Σπίτι" μας και η έμπρακτη αλληλεγγύη που μας έδειξε, μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας δίπλα στα παιδιά μας".

 

Δημήτρης Σανδάλης (Πρόεδρος Λάμψης): "Είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στα γραφεία του συλλόγου μας τους δύο Αντιπροέδρους του Αστέρα Τρίπολης, κ. Κενέ και κ. Μποροβήλο, καθώς και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας, κ. Τσούτσο, με τους οποίους μιλήσαμε διεξοδικά για το έργο και τους σκοπούς της Λάμψης. Με μεγάλη μου χαρά απάντησα σε ερωτήσεις τους σχετικά με τις δράσεις του συλλόγου και είχα την ευκαιρία να τους ευχαριστήσω θερμά για τη συνεχή στήριξη του σωματείου τους, μέσα από υλική βοήθεια αλλά και προβολή της Λάμψης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εύχομαι ολόψυχα καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές με υγεία και ό,τι καλύτερο για τους ίδιους και για την ομάδα του Αστέρα".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Α' Εθνικη Γυναικων: ΑΣΤΕΡΑΣ - Σειρηνες Γρεβενων 1-0

close