15 Φεβρουαρίου: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έχει αφιερώσει την σεζόν 2021-2022 στη μάχη κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας και τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα φορώντας τη φανέλα που φέτος ο σύλλογος δημιούργησε γι' αυτό το σκοπό!

15 Φεβρουαρίου: Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ, διοίκηση, ποδοσφαιριστές, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι νεαροί παίκτες, οι προπονητές και τα στελέχη των ακαδημιών, αλλά και το προσωπικό του συλλόγου φωτογραφήθηκαν με τη λευκή εμφάνιση του συλλόγου για να τιμήσουν την 15η Φεβρουαρίου, η οποία είναι αφιερωμένη στη μάχη κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. 

 

Συμβολικά στη δράση της ομάδας μας συμμετέχουν και οι φίλαθλοι, γι' αυτό και στην κερκίδα του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" σχηματίστηκε με τις φανέλες του ΑΣΤΕΡΑ η "Χρυσή Κορδέλα", που αποτελεί το σύμβολο στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου. Τη "Χρυσή Κορδέλα" που έχει τυπωθεί και στη φετινή φανέλα της ομάδας μας, δείχνουν και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου που φωτογραφήθηκαν για να τιμήσουν τη σημερινή ημέρα. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, έχει αφιερώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον πιο σπουδαίο αγώνα. Στη μάχη που καθημερινά δίνουν οι μικροί ήρωες της ζωής. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με το σύνθημα "Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί" και με το μήνυμα "ΜΠΟΡΏ! ΜΠΟΡΕΙΣ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ!" που έχει τυπωθεί και στη φανέλα του, στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει εμπράκτως το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος "ΛΑΜΨΗ" και του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονιών παιδιών με καρκίνο "ΦΛΟΓΑ"

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Ο Παναγιωτης Τσιντωτας στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

close