WE ARE #MORETHANFOOTBALL - WE SAY NO TO RACISM (Video)

Με μεγάλη κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία, ο ΑΣΤΕΡΑΣ για ακόμη μία χρονιά συμμετέχει ενεργά στην διεθνή εκστρατεία #morethanfootball, η οποία θα διαρκέσει έως τις 14 Απριλίου.

WE ARE #MORETHANFOOTBALL - WE SAY NO TO RACISM (Video)

Η σημερινή, 21 Μαρτίου, πρώτη ημέρα των εβδομάδων δράσης συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσιάζει ένα video στο οποίου συμμετέχουν άνθρωποι από τις έξι διαφορετικές που υπάρχουν στον σύλλογο. 

 

Ο προπονητής, Milan Rastavac από την Σερβία, ο Federico Alvarez από την Αργεντινή, ο Γιώργος Κανελλόπουλος από την Ελλάδα, ο Leo Tilica από την Βραζιλία, ο Kevin Soni από το Καμερούν και ο Asier Benito από την Ισπανία στέλνουν το μήνυμα κατά των φυλετικών και κοινωνικών διακρίσεων.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, με μία σειρά από δράσεις, θα συμμετάσχει και φέτος στις #actionweeks της κοινωνικής εκστρατείας #morethanfootball, στην οποία συμμετέχουν σπουδαίου σύλλογοι από όλη την Ευρώπη.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

close