Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η οποία θεσπίστηκε και εορτάζεται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League ανάμεσα στον ΑΣΤΕΡΑ και τον Πανσερραϊκό τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο συνόδεψαν παιδιά από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης και από το Ειδικό Νηπιαγωγείο Τρίπολης.

 

Στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στον συγκεκριμένο αγώνα φιλοξενήθηκαν επίσης παιδιά από το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αρκαδίας, καθώς και οι εκπαιδευτικοί και οι συνοδοί τους. 

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία και με τον Σύλλογο ΑμεΑ Αρκαδίας και τον Πρόεδρο, κ. Σταύρο Μιχαλόπουλο. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στηρίζει όλες τις προσπάθειες των φορέων και στέλνει το μήνυμα της κατανόησης σε θέματα αναπηρίας και της κινητοποίησης υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία.

 

Στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανσερραϊκός η ομάδα μας αγωνίστηκε με την λευκή εμφάνιση, η οποία είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό.

 

#BeDifferentBeAsteras

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close