ΑΣΤΕΡΑΣ: Χαμόγελα και δώρα στην "Κιβωτό του Κόσμου" (photos, video)

Την "Κιβωτό του Κόσμου", στο κέντρο της Αθήνας, επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του ΑΣΤΕΡΑ μαζί με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Δημήτρη Παπαδόπουλο, καθώς και αντιπροσωπεία του χορηγού του ΑΣΤΕΡΑ, Factory Outlet.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Χαμόγελα και δώρα στην "Κιβωτό του Κόσμου" (photos, video)

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος παρέδωσε στα μικρά παιδιά δώρα του ΑΣΤΕΡΑ, ενώ μοίρασε μπάλες και υπέγραψε αυτόγραφα.

Τα παιδιά της "Κιβωτού" έψαλλαν τα κάλαντα και ευχαρίστησαν θερμά τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για την παρουσία τους.

Ο επιθετικός του ΑΣΤΕΡΑ ευχήθηκε καλές γιορτές στα παιδιά και έδωσε συγχαρητήρια στον Πάτερ Αντώνιο για το πολύ δύσκολο έργο που επιτελεί η "Κιβωτός", χαρακτηρίζοντας ηρωική την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά.

Ο Πάτερ Αντώνιος ευχαρίστησε τον ΑΣΤΕΡΑ και την Factory, εξήγησε τον τρόπο που λειτουργεί η "Κιβωτός", τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνονται τα παιδιά και τον τρόπο που η "Κιβωτός" βοηθά αυτά τα παιδιά να ακολουθήσουν τα όνειρα τους.

Ο εμπορικός διευθυντής της Factory Outlet, Μίλτος Γαλάνης, τόνισε ότι η εταιρεία είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που κάνει η "Κιβωτός" σε Αθήνα, Χίο, Ήπειρο και σημείωσε ότι το Factory βοηθά και θα συνεχίσει να ενισχύει την "Κιβωτό".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Ολοκληρωση της συνεργασιας με Dragan Knezevic

close