Επίσκεψη φιλάθλων στον Οίκο Τυφλών Τρίπολης (video, photos)

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων του ΑΣΤΕΡΑ επισκέφτηκε το Ίδρυμα Προστασίας Απόρων Τυφλών Τριπόλεως "Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ" και προσέφερε τρόφιμα μοιράζοντας χαμόγελα και αισιόδοξα μηνύματα.

Επίσκεψη φιλάθλων στον Οίκο Τυφλών Τρίπολης (video, photos)

Οι φίλοι του ΑΣΤΕΡΑ προχώρησαν σε μία ξεχωριστή ενέργεια και παραμονή των Χριστουγέννων επισκέφτηκαν τον Οίκο Τυφλών στην Τρίπολη, όπου είχαν την ευκαιρία να κουβεντιάσουν με τους τροφίμους του ιδρύματος και να προσφέρουν εκτός από τρόφιμα, την απαραίτητη ζεστασιά, σε συνάνθρωπους μας που δεν έχουν την δυνατότητα να περάσουν αυτές τις Αγιες ημέρες στο σπίτι τους. 

Οι άνθρωποι του ιδρύματος και οι τρόφιμοι ευχήθηκαν κάθε καλό στην ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ, ξενάγησαν τους φιλάθλους στους χώρους του Οίκου, και με συγκινητικά λόγια μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους για μία τόσο αξιέπαινη προσπάθεια.

Η ατάκα "Ελπίζουμε να σηκώσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ το Κύπελλο", ήταν και αυτή που προκάλεσε τα χαμόγελα στους φίλους της ομάδας που γέμισαν από ικανοποίηση βλέποντας τη χαρά που μοίρασαν σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη των φιλάθλων στο Ίδρυμα Προστασίας Απόρων Τυφλών Τριπόλεως "Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Α' Εθνικη Γυναικων: ΑΣΤΕΡΑΣ - Σειρηνες Γρεβενων 1-0

close