Καπάκια ευαισθητοποίησης και προσφοράς

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ συνέλεξε μεγάλο αριθμό από ανακυκλώσιμα καπάκια τα οποία και προσέφερε στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Αρκαδίας για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.

Καπάκια ευαισθητοποίησης και προσφοράς

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης (25/02) την έδρα του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αρκαδίας που βρίσκεται στο Παλαιό Δημαρχείο της Τρίπολης και παρέδωσε στον πρόεδρο, Νίκο Καραλή, ένα σημαντικό αριθμό από ανακυκλώσιμα καπάκια με σκοπό την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.

Ο πρόεδρος, Νίκος Καραλής, ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες του νομού στο κάλεσμα του Συλλόγου ΑΜΕΑ Αρκαδίας και ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ για την ευαισθητοποίησή της και την προσφοράς της, αλλά και την προβολή του Συλλόγου μέσω των δραστηριοτήτων της.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ καλεί συλλόγους, φορείς και απλούς πολίτες να συνεισφέρουν σε κάτι απλό και καθημερινό, όπως είναι η συλλογή από ανακυκλώσιμα καπάκια, ώστε σύντομα να αγοραστούν και άλλα αμαξίδια για άτομα με κινητικά προβλήματα.  

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ

Γεμισε με παιδικα χαμογελα το "Θεοδωρος Κολοκοτρωνης"

close