ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

Ενας αγώνας που έγινε θεσμός συνεχίζεται και αυτό το Πάσχα, με το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" να φιλοξενεί τη φιλική αναμέτρηση της Μικτής εκπροσώπων των Δημοσιογράφων με τη Μικτή εργαζομένων στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στις 11:00, θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ ο αγώνας που έχει απώτερο σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας για παιδιά με Νεοπλασματικές Ασθένειες (Αξιον Εστί). 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η διάθεση για ποδόσφαιρο και συνεισφορά στα ύψη!

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση για τον ίδιο σκοπό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και το κεντρικό σύνθημα "Δίνουμε Αίμα, Αγάπη, Ελπίδα", στηρίζουμε τις προσπάθειες του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Αρκαδίας "Άξιον Εστί".

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Η επόμενη Αιμοδοσία του Συλλόγου "Αξιον Εστί" είναι προγραμματισμένη για τις 27-28 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρου στην Τρίπολη. Ωρες: 11:00 με 17:00 από την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων η Αγία Σοφία.

ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το έτος 2014 και απέκτησε νομική υπόσταση με καταστατικό που εγκρίθηκε με την υπ’ αρίθμ: 1008/2014 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης και σκοπός του είναι:

α. Η χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή παροχή αίματος και αιμοπεταλίων για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις (δηλ. παιδιά με καρκίνο) και νοσηλεύονται στα Ογκολογικά Τμήματα του Νοσοκομείου "ΠΑΙΔΩΝ - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

β. Η ανάπτυξη και διάδοση της ιδέας της δωρεάς του μυελού των οστών.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close