ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Παιχνίδι και προσφορά για το "Αξιον Εστί" (video)

Όπως κάθε Μεγάλη Παρασκευή έτσι και αυτή του 2018 πραγματοποιήθηκε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" το φιλικό αγάπης με απώτερο σκοπό τη διάδοση του έργου του συλλόγου Αξιον Εστί.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: Παιχνίδι και προσφορά για το "Αξιον Εστί" (video)

Ομάδα αποτελούμενη από εργαζόμενους του ΑΣΤΕΡΑ αντιμετώπισε ομάδα επίλεκτων από το πρωτάθλημα Τύπου. Όμορφες ενέργειες, παιχνίδι, χαμόγελα, εντυπωσιακές φάσεις και μια άριστη διαιτησία από τον πρόεδρο του ΑΣΤΕΡΑ Γιώργο Μποροβήλο, συνέθεσαν το παζλ του αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής. 

Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε 3-3, με τη διαδικασία των πέναλτι να αναδεικνύει νικητές τους πιο... εύστοχους εργαζόμενους στον Αστέρα!

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Η επόμενη Αιμοδοσία του Συλλόγου "Αξιον Εστί" είναι προγραμματισμένη για τις 27-28 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρου στην Τρίπολη. Ωρες: 11:00 με 17:00 από την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων η Αγία Σοφία.

ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το έτος 2014 και απέκτησε νομική υπόσταση με καταστατικό που εγκρίθηκε με την υπ' αρίθμ: 1008/2014 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης και σκοπός του είναι:

α. Η χωρίς οποιαδήποτε αμοιβή παροχή αίματος και αιμοπεταλίων για τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές παθήσεις (δηλ. παιδιά με καρκίνο) και νοσηλεύονται στα Ογκολογικά Τμήματα του Νοσοκομείου "ΠΑΙΔΩΝ - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ"

β. Η ανάπτυξη και διάδοση της ιδέας της δωρεάς του μυελού των οστών.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close