Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο ετήσιο συνέδριο της MACRON (photos)

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, κ. Δημήτρης Κενές και ο Τεχνικός Διευθυντής του συλλόγου, κ. Νίκος Γαλανακόπουλος συμμετέχουν στο ετήσιο συνέδριο της MACRON, το οποίο πραγματοποιείται στην πόλη Μπριζ του Βελγίου.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο ετήσιο συνέδριο της MACRON (photos)

Ανάμεσα σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, ο ΑΣΤΕΡΑΣ εκπροσωπείται και φέτος στο ετήσιο συνέδριο της MACRON, της εταιρίας που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα. 

 

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Κενές και ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΣΤΕΡΑ, κ. Νίκος Γαλανακόπουλος διακρίνονται στη φωτογραφία με τον Διευθυντή Marketing της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Λάζαρο Μπαχτσεβάνο, τον Sports Marketing Manager της MACRON, κ. Francesco Martinelli και τον Διευθυντή Marketing του ΑΠΟΕΛ, κ. Γιώργο Λυκούρη. 

 

Παρουσία και του CEO της εταιρίας MACRON, κ. Gianluca Pavanello, αλλά και όλων των συνέδρων, ο ΑΣΤΕΡΑΣ επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τη θέση του στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close