ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

Δήλωση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου για τις φετινές εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς:

 ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

"Στις φετινές εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι συνθήκες είναι διαφορετικές, λόγω της πανδημίας που ταλαιπωρεί ολόκληρη την ανθρωπότητα και τη χώρα μας. 

Με προσοχή, δύναμη και ελπίδα θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και σύντομα θα πάρουμε και πάλι πίσω τη φυσιολογική ζωή μας. Αυτό άλλωστε είναι και το μήνυμα των φετινών εορτών! 

 

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ σε ολόκληρη την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ποδοσφαιριστές, προπονητές, προσωπικό, αλλά και ξεχωριστά στον καθένα από εσάς τους απλούς φιλάθλους της ομάδας Χρόνια Πολλά με υγεία και χαμόγελα. Είναι και τα δύο πολύτιμα αυτή την εποχή!

 

Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί, υγιείς και ενωμένοι, εκεί που πάντα δίναμε το ραντεβού μας. Δίπλα στον ΑΣΤΕΡΑ μας!

 

Καλά Χριστούγεννα

Ευτυχισμένο το 2021"

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close