ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Σπάρτα Πράγας

Ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τον αγώνα των ομίλων του Europa League με τη Σπάρτα Πράγας.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Σπάρτα Πράγας

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ενόψει της αναμέτρησης με τη Σπάρτα Πράγας για τη φάση των ομίλων του Europa League, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 22:05, ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι θα εκδοθούν ονομαστικές διαπιστεύσεις.

Όσοι επιθυμούν να διαπιστευτούν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καλούνται να αποστείλουν το αίτημά τους γραπτώς, στην ηλεκτρονική διεύθυνση accreditations@asterastripolis.gr το αργότερο μέχρι την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις διαπιστεύσεις τους από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 κατά τη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει παραμονές της αναμέτρησης.

Διαπιστεύσεις δεν θα δοθούν την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι για να εισέλθουν στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, καλούνται μαζί με τη διαπίστευση να έχουν μαζί τους ένα επίσημο έγγραφο (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα κλπ).

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close