Intrakat: Μέγας Χορηγός του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η INTRAKAT και η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής τους συνεργασίας. 

Intrakat: Μέγας Χορηγός του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η INTRAKAT είναι ο Μέγας Χορηγός του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 με το logo της να κοσμεί τη φανέλα της ομάδας  σε όλους τους αγώνες, εντός και εκτός έδρας. 

 

Η INTRAKAT, από τις κορυφαίες εταιρείες του κατασκευαστικού χώρου στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των αρχών της Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει σε όλους τους τομείς λειτουργίας και δραστηριοποίησης της, στηρίζει διαχρονικά τον αθλητισμό και τα αθλητικά ιδεώδη. Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια φέτος στηρίζει τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ευχόμενη κάθε επιτυχία στους παίκτες και σε όλη την ομάδα και τους συντελεστές του ΑΣΤΕΡΑ, προσβλέποντας σε μια αμφίπλευρα ωφέλιμη μακρόχρονη συνεργασία.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ με μεγάλη ευθύνη καλωσορίζει έναν στρατηγικό συνεργάτη στην οικογένειά του, με τη βεβαιότητα για μια δημιουργική και σταθερή συνεργασία, με πολυεπίπεδα οφέλη και για τις δύο πλευρές.

 

Σημειώνεται ότι η επισημοποίηση της χορηγικής συνεργασίας μεταξύ της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της INTRAKAT θα πραγματοποιηθεί με κοινή συνέντευξη Τύπου των εκπροσώπων των δύο μερών στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην Τρίπολη. Η ακριβής ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close