Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με την επιχείρηση BADOUNAS

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την επιχείρηση BADOUNAS.

Ανανέωση χορηγικής συνεργασίας με την επιχείρηση BADOUNAS

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Επιχείρηση BADOUNAS (BADOUNAS Jewelry) παραμένουν ισχυροί συμπαίκτες για 13η διαδοχική χρονιά. Οι δύο πλευρές, με ειλικρινή ικανοποίηση και μεγάλη ευθύνη ανακοινώνουν την επέκταση της χορηγικής τους συνεργασίας, η οποία μάλιστα διευρύνεται και αναπτύσσεται σε νέους τομείς.

Από φέτος η επιχείρηση BADOUNAS θα κοσμεί το σορτσάκι της επίσημης εμφάνισης της ομάδας μας σε όλους τους αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ. Επιπλέον, συνεχίζεται ο διαγωνισμός BADOUNAS MVP, ο οποίος πλέον έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των φιλάθλων μας, αλλά και συνολικά της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. 

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας την επιχείρηση BADOUNAS για την εμπιστοσύνη και την πολυετή συνεργασία μας, με την επισήμανση ότι η σχέση μας εκτός από διαχρονική και πολυεπίπεδη, αποτελεί σημείο αναφοράς για την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ.

 

Δημήτρης Κενές, Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: "Η συνεργασία μας με την επιχείρηση BADOUNAS και τον ιδιοκτήτη, κ. Νίκο Μπαντούνα ξεκίνησε ως μία επαγγελματική σχέση, η οποία με την πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε μία αληθινή φιλία. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η Επιχείρηση BADOUNAS είναι δύο brand που μεγαλώνουν και αναπτύσσονται μαζί τα τελευταία χρόνια, κοσμώντας την πόλη μας και αποτελώντας σημείο αναφοράς στη συνείδηση των συμπολιτών μας. Πρόκειται για μία συνεργασία η οποία έχει πλέον τα τελευταία 13 χρόνια αφήσει το αποτύπωμά της στο χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο και η οποία εμάς στον ΑΣΤΕΡΑ μάς γεμίζει με ευθύνη. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη". 

 

Νικόλαος Μπαντούνας, Ιδιοκτήτης Επιχείρησης BADOUNAS: "Ιστορικές στιγμές, λαμπερές νίκες και δεκάδες συναισθηματικές στιγμές συνθέτουν τον πολυετή χορό της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

Φέτος, είναι μεγάλη μας χαρά να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας, για την 13η συνεχή χρονιά. Αυτή η δέσμευση μας αποτελεί έναν πυλώνα αξιοπιστίας και αφοσίωσης προς την αθλητική κοινότητα, προσφέροντας στην ομάδα το υποστηρικτικό πλαίσιο που πρωτίστως ηθικά χρειάζεται για να συνεχίζει την πορεία της στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ανυπομονούμε για τις νέες επιτυχίες που θα φέρει αυτή η συνέχιση και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της συναρπαστικής πορείας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε ακόμα περισσότερες στιγμές νίκης και πάθους μαζί.

Η στενή συνεργασία μας με τον Αστέρα Τρίπολης δεν αφορά μόνο τον αθλητικό τομέα. Η προβολή της Επιχείρησής μας στον Αστέρα Τρίπολης, μας παρέχει έναν επιπρόσθετο άξονα ενίσχυσης του Brand μας. Αυτή η παρουσία στις αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και φέτος πάνω στην ένδυση της ομάδας, μας παρέχει τη δύναμη και την ενέργεια που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να βελτιώνουμε τόσο το φυσικό, όσο και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να στηρίζουμε τόσο την τοπική αθλητική κοινότητα όσο και τον επιχειρηματικό μας τομέα μέσω αυτής της σημαντικής συνεργασίας.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε κάνει διάφορές δράσεις μαζί. Το BADOUNAS MVP είναι το αστέρι που διαπρέπει στον αθλητικό ουρανό μας, φωτίζοντας τον δρόμο προς την αριστεία. Κάθε χρόνο, αυτός ο θεσμός γίνεται η αφορμή για να αναδείξουμε τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας μας - τον παίκτη που ξεχωρίζει με το ταλέντο, το πάθος και την αφοσίωσή του. Κάθε βήμα, κάθε στιγμή στον αγωνιστικό χώρο, αποτελεί μια ευκαιρία για να δείξει κανείς την αξία του. Το BADOUNAS MVP δεν αποτελεί απλά ένα βραβείο, αλλά μια τιμή που αντανακλά τον αφοσιωμένο αγώνα του παίκτη και την αναγνώριση των συναδέλφων του. Με αυτόν τον θεσμό, συνεχίζουμε να ενισχύουμε την αδιάκοπη αναζήτησή μας για αριστεία, βρίσκοντας κάθε χρόνο το διαμάντι που θα λάμψει πιο φωτεινά απ' όλα. Είναι η αφορμή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στην ομάδα μας και να διακρίνουμε την ανεπιτήδευτη αφοσίωση που κάθε παίκτης φέρνει στον αγωνιστικό χώρο.

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, θέλω να εκφράσω τις εγκάρδιες μου ευχαριστίες για την εξαιρετική σας συνεισφορά κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας. Η επαγγελματικότητά σας αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς. 

Οι προσπάθειές σας έχουν επιφέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα και θεωρούμε ότι όλη η πόλη θα πρέπει να είναι ευγνώμων για αυτό.

Είναι προνομιακό για εμάς να έχουμε συνεργαστεί μαζί σας. 

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτήν την συνεργασία στο μέλλον".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Ολοκληρωση της συνεργασιας με Dragan Knezevic

close