Ευχές του κ. Δημήτρη Μποροβήλου!

Δήλωση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΛΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ευχές του κ. Δημήτρη Μποροβήλου!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αγαπητοί φίλοι του ΑΣΤΕΡΑ, 

 

Εκπροσωπώντας τους ιδιοκτήτες της ομάδας μας, κ. Δημήτρη Μπάκο και κ. Γιάννη Καϋμενάκη, καθώς και τη διοίκηση και σύσσωμη την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ευχόμαστε από καρδιάς καλές γιορτές, με υγεία, χαμόγελα και επιτυχίες σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας. 

 

Οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ας είναι για όλους εσάς ημέρες αγάπης, γεμάτες με όμορφες και οικογενειακές στιγμές. 

 

Η χρονιά που φεύγει βρίσκει τον ΑΣΤΕΡΑ μας πρωταγωνιστή στα πρωταθλήματα που συμμετέχει, την πρώτη ομάδα στην πρώτη εξάδα, τη γυναικεία στην ιστορική πρώτη της συμμετοχή στην Α' Εθνική και τις Ακαδημίες να συνεχίζουν να εκπλήσσουν το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Η χρονιά που έρχεται θα βρει τον ΑΣΤΕΡΑ μας αντιμέτωπο με νέες προκλήσεις, φιλόδοξο και έτοιμο για νέες επιτυχίες. Το όραμα των ιδιοκτητών και η εργατικότητα όλων όσων βρισκόμαστε στον σύλλογο αποτελούν την εγγύηση για το 2024, αλλά και για το μέλλον.

 

Καλά Χριστούγεννα!

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close